Magnet massage

Energy magnet massage är en sittande massage som är en blandning av klassisk massage, energimassage, magnetterapi och avslutas med en balansering. Perfekt för rygg, nacke och axlar. Behandlingen tar endast ca 25 minuter och genomförs med kläderna på, över hela kroppen.

Klassisk massage kan förhindra ömhet, lindrar, svullnad minska spänning och förbättra muskelprestation.

Energimassage är en behandlingsmetod som bygger på samma principer som akupunktur och den traditionella kinesiska medicin som utgår från att kroppens energiflöde cirkulerar längs olika banor så kallade meridianer. Genom att stimulera
dessa punkter med tryck, gnuggningar och slag frigörs blockerad energi som balanserar inre organ och stärker immunförsvaret.

Magnetterapi innebär att vi använder två japanska magnetrullar. Den ena är speciellt anpassad för ryggen som masserar och kommer åt ryggens ca 90.000 nervändar. Magnetism påverkar framför allt blodet genom att öka syreupptaget och balansera Ph-värdet i kroppen.

Balansering massagen avslutas med en balansering som kommer från yogan och
meditationstraditioner. Den bygger på chakrana som kommer från yogan och genom balanseringen sker en avslutande avslappning för kroppen.

Behandlingen kostar 400 kr