företagsyoga/mindfulness

Inre styrka för dina medarbetare

Medicinsk yoga och mindfulness som företagshälsovård 

För företag erbjuder jag anpassade program som baseras på medicinsk yoga och mindfulness. Varje företag är unikt och har sina specifika utmaningar inom personalstyrkan. Jag skräddarsyr ett program för just ert företag!
Vid uppstart bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål. Utifrån dessa sätter jag ihop ett anpassat program ooch kostnadsförslag.

Nedan finns exempel på några av mina erbjudanden till företagspartners:

  •  Åttaveckors-program i MBSR för enstaka medarbetare eller för större grupper 
Ge personalen möjlighet att träna medicinsk yoga & mindfulness regelbundet. Ni kan välja mellan att ha klasserna på ert företag eller digitalt via Skype eller Zoom. 
  • Workshops i stresshantering och mindfulness för ledningsgrupper
Trötta, stressade och mentalt frånvarande medarbetare på ledningsgruppsmöten gör mer skada än nytta. När tankar och kroppen inte är i balans kan det blir svårt för en ledningsgrupp att ha fokus på rätt saker och visa på handlingskraft. 
Det är i nuet som vi kan förankra målen som gör oss engagerade och motiverade till handlingar och uthållighet. Genom att utöva en stund av mindfulness och yoga på möten ökar medarbetarnas närvaro och engagemang.
  •  Yogaklasser på kickoffen/konferensen/personaldagen
Börja eller avsluta er personaldag, konferens eller kickoff med en yogaklass/mindfulness. Det är ett bra sätt att varva ner före eller efter en aktiv dag. Yoga och mindfulness kan alla vara med på och är ett effektivt sätt att samla kraft och fokus inför kommande arbete.
 

Har ni frågor eller funderingar? Läsa igenom detta FAQ för företag. 

Jag ser fram emot att höra ifrån er!

För kontaktuppgifter klicka här.